Uitvaart

“Het mooie van herinneringen is dat niemand ze van je af kan nemen, want ze blijven voor altijd in jet hart”

Sfeervol afscheid nemen
Om van het afscheid van uw dierbare familielid een blijvend en mooie herinnering te maken, staan wij met onze vrijwilligers van de Stichting Sint Martinuskerk Bussloo graag voor u klaar.
Veel van uw persoonlijke wensen kunnen en zullen wij graag vervullen: vooraf de kerk versieren of bloemen plaatsen, de klokken luiden, het orgel laten bespelen door een van onze vaste musici.
Door de prachtige akoestiek leent de kerk zich voor ondersteunende (live-)muziek: een gezongen Ave Maria zal iedereen beroeren. Veel is mogelijk.
Via uw eigen uitvaartverzorger kunt u aangeven om van de Sint Martinuskerk gebruik te maken. Deze voormalige katholieke kerk zal qua serene sfeer optimaal bijdragen aan het afscheid. In de kerk is plaats voor 150 personen.

Avondwake
Een avondwake kan eveneens in de kerk worden gehouden. In de kerk is ruimte om de overledene voor een wake op te baren. Met smaakvolle kamerschermen kan dit gedeelte afgeschermd worden van de rest van de kerk.

Condoleance
Het is mogelijk om de condoleance te houden in de kerk of in het Van Wijnbergenhuus, het voormalige parochiecentrum, aan de Bussloselaan tegenover de kerk. Hier zijn ook royale sanitaire voorzieningen.
In een straal van 3 kilometer zijn verscheidene uitstekende restaurants waar u uw condoleance kunt houden. Wij brengen u graag met hen in contact.

Catering
Afhankelijk van uw wensen, kan Stichting de catering verzorgen of kun u naar één van de met ons samenwerkende restaurants, op loopafstand van de kerk. Wij adviseren u graag over de lokale mogelijkheden in Bussloo.

Multimedia
De Stichting beschikt over professionele apparatuur zoals geluidsinstallatie, beamer en projectscherm. Via goede lokale contacten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een groot tv-scherm neer te zetten.

Contact opnemen
Uw uitvaartbegeleider kan contact met ons opnemen.

Neem voor algemene informatie contact met ons op via email: info@sint-martinuskerk-bussloo.org
of bel naar Eva of Ria: 06 28 66 53 18