IJsselbiënnale: Wandelen, lunch en orgelconcert

Zaterdag 19 juni: van 10:00 uur tot 15:00 uur.
Zaterdag 20 september: van 10:00 uur tot 15:00 uur.

In het kader van de IJsselbiënnale verzorgen we een uniek evenement voor een beperkte groep deelnemers.
De ochtend begint met een fikse wandeling over het mooie landgoed de Poll in Bussloo. De rentmeester van het landgoed verteld over alle aspecten van de natuur, het landschap en het landhuis.
Na deze wandeling wordt u verwacht voor de lunch in de Martinuskerk. U heeft even de tijd om de kerk en de naastgelegen begraafplaats bezoeken.
Direct na de lunch zal Joop van Goozen een concert geven op het Naoberorgel in de kerk.

Kaartjes à € 15,00 zijn hier te bestellen. klik hier

Diverse ensembles

Verwacht in het najaar

In het najaar verwachten we een mooi muzikaal programma te verzorgen met diverse ensembles.

Kaartverkoop is nog niet gestart.

Operakoor WM Classic: Pace et Liberta.

Zaterdag 20 november: 19:00 uur

classic-wm-header-img

Winterswijks Opera en Operettekoor

Wie houdt van operakoormuziek en live wil ervaren hoe het is om geraakt te worden door de drama, vreugde en passie wordt van harte uitgenodigd bij het concert Pace et Liberta, opera-highlights, dat Classic WM op 20 november in Bussloo zal uitvoeren.

Kaartverkoop is nog niet gestart.

De Stichting Sint Martinuskerk Bussloo hoopt dat kerkgebouw en voormalig parochiehuis gebruikt kunnen blijven worden voor veel activiteiten ten behoeve van de gemeenschap Bussloo en daarbuiten.