Zaterdag 25 september 20:00 uur.

IGHM presenteert: Blokfluitensemble FEW: a FEW of my favorite things

Een zeer gevarieerd programma voor blokfluitensemble van vroegbarok, hoogbarok via klassiekers tot moderne en ‘lichte’ muziek.
Op het programma staan de volgende componisten: Biagio Marini, Antonio Vivaldi, JS Bach, Allessandro Marcello, Gabriel Fauré, Arvo Pärt, Karl Jenkins, Matthias Maute, Richard Rodgers en swingende bewerkingen van populaire stukken door blokfluitist Paul Leenhouts.

IJsselbiënnale: Wandelen, lunch en orgelconcert

Zaterdag 18 september: van 10:00 uur tot 14:00 uur.

In het kader van de IJsselbiënnale verzorgen we een uniek evenement voor een beperkte groep deelnemers.
De ochtend begint met een fikse wandeling door het mooie landschap rond Bussloo. Deskundige begeleiding vertelt over de aspecten van de natuur en het landschap.
Na deze wandeling wordt u verwacht voor de lunch in de Martinuskerk. U heeft even de tijd om de kerk en de naastgelegen begraafplaats bezoeken.
Direct na de lunch kunt u luisteren naar een orgelconcert op het Naoberorgel in de kerk.

Zaterdag en zondag 11 en 12 september, 11:00 – 15:30 uur.

Open monumentendagen
Zaterdag: optredens op Orgel, Cello en Zang
Zondag: optredens door La Lauzeta

Juni: Martinus wandelt rond Bussloo ism de IJsselbiënnale

Januari: Americana Blues concert door Boukes B Boys

Maart: Klassiek concert uitgevoerd door Het Tsjechische M. Nostitz strijkkwartet

Januari: Klassiek concert uitgevoerd door Theodorakis

Maart: Populaire opera muziek uitgevoerd door WM Classic

April: Stabat Mater paas concert

Juni: Klassiek concert uitgevoerd door Schola Gregoriana

September: Open Monumentendagen

September: Blues Rock concert door Richard “Yours” Joris

Oktober: Barok concert

November: Jazz concert door Old Iezer

December: Diverse kerstkoren

September : Orgelconcert uitgevoerd door Wim Margé

Oktober: Klassiek concert uitgevoerd door La Soranza

December: Kerst concert uitgevoerd door La Soranza

De Stichting Sint Martinuskerk Bussloo hoopt dat kerkgebouw en voormalig parochiehuis gebruikt kunnen blijven worden voor veel activiteiten ten behoeve van de gemeenschap Bussloo en daarbuiten.