TV show voor inwoners Voorst

Uitgezonden op 15 januari, nog te kijken op Youtube.

Omdat de Gemeente Voorst dit voorjaar geen Waardering Buffet voor haar vrijwilligers kon organiseren, is een tv show voor alle inwoners van Voorst gemaakt. De uitzending was op 15 januari op RTV Voorst en te zien via een live-stream op RTVVoorst.nl.
De Martinuskerk is even achtergrond in de show, tijdens een koor.
Het programma is op youtube nog te bekijken, wij zijn achtergrond rond 1:26 uur: Klik hier
Zo zag het eruit:

Taize

3e Donderdag vd maand, 19:00 uur

De Stichting Sint Martinuskerk Bussloo organiseert eens per maand een oecumenische gebedsviering in de geest van Taizé.
Deze vieringen wordt voorbereid en verzorgd door Hein de Jong.
Juist in deze drukke tijden hebben veel mensen behoefte aan een moment van bezinning. Er is een duidelijke breuk tussen gebed en werk. In het gebed ontvangen we de energie die we nodig hebben om ervoor te zorgen dat degenen die wij liefhebben kunnen overleven, de omstandigheden waarin mensen leven te veranderen en de aarde tot een bewoonbare plaats te maken.
De viering begint om 19.00 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in het Wijnbergenhuus onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij hopen u op donderdag 21 oktober te mogen begroeten.
De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voorgaande activiteiten:

Classic in de Wolken

classic-wm-header-img

Winterwijks Opera en Operettekoor

Wie houdt van operakoormuziek en live wil ervaren hoe het is om geraakt te worden door de drama, vreugde en passie wordt van harte uitgenodigd bij het concert Classic In de Wolken, opera-highlights, dat Classic WM op 2 maart in Bussloo zal uitvoeren.

De Stichting Sint Martinuskerk Bussloo hoopt dat kerkgebouw en voormalig parochiehuis gebruikt kunnen blijven worden voor veel activiteiten ten behoeve van de gemeenschap Bussloo en daarbuiten.